Even ons voorstellen

PDVS

Beste mensen,
Net als iedereen die in Nederland is opgegroeid, kreeg ik ook de kans om in vrijheid mijzelf en de omgeving te ontdekken. Met vallen en opstaan ben ik gevormd tot de mens die ik nu ben. Ik heb de Nederlandse grondwet bestudeerd en ben van mening dat dit kleine land ongelofelijke potentie heeft voor de ontwikkeling en ontplooiing van de mensheid op onze aarde.
Ik heb al een tijdje overwogen om mee te doen aan sociale en maatschappelijke veranderingen in Nederland. Nu is het tijd om daadwerkelijk actie te ondernemen en ik ben erg blij om onze nieuwe partij de Volgende Stap aan te kondigen.

 


 

De vier fundamenten:
Waardevorming is een nieuwe manier van waardering van arbeid, tijd en middelen. In dit kader kunt u ook denken aan productie, welvaart, distributie en andere factoren. Waardevorming heette in het verleden de economie. Andere 3 fundamenten zijn wetenschap, bestuur en het rechtssysteem die worden gebruikt voor de ontwikkeling en ontplooiing van een persoon.

Natuurhulpbronnen = Menselijk bestaan = Energie = Energiecyclus

Leer van het verleden en neem de Volgende Stap: Hoe gaan we het doen?
1e) Het meest waardevolle eigendom van ons allemaal is ons bestaan. Hetzelfde geldt voor alle mensen over de hele wereld. Dat is partij de Volgende Stap.
2e) De vier fundamenten: waardevorming, wetenschap, bestuur en het rechtssysteem zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling en ontplooiing van een mens.
3e) Oplossend beperken van gemeenschappelijke eigenschappen van een mens zoals ongewenste of destructieve instincten door de vier fundamenten van onze samenleving.
4e) Toepassen van geleerde lessen van het verleden.
5e) Voortbouwend op vier fundamenten voor de toekomst.

Binnenkort
- De oprichting van de vereniging zal worden afgerond door een notaris.
- Het bestuur zal gevormd en geregistreerd worden.
- Inschrijving bij de Kamer van Koophandel zal plaatsvinden.
- Het beginselprogramma zal gepresenteerd worden.
- Het ledenreglement zal vastgeled zijn.
- De datum van de eerste vergadering zal aangekondigd worden.